Jorrit Pijlman van energiedirect.nl: “Lekker direct en geen poespas”

energiedirect.nl
Redactie

27 november 2017

One thought on “Jorrit Pijlman van energiedirect.nl: “Lekker direct en geen poespas”

 1. Graag wil ik een reactie plaatsen aan dhr Pijlman. In 2015 kwam er bij mij een verkoper van energie direct na wat over en weer gepraat garandeerde hij mij dat een maandelijks termijn van 70 euro zeker voldoende was.Ik besloot bij de overstap toch 100 euro te blijven betalen ,want ik krijg liever terug dan dat ik moet bijbetalen. Toen het bericht kwam van het doorgeven van mijn meterstanden lag ik voor een nieuwe heup in het ziekenhuis. September 2016 kreeg ik 400 euro terug van ER hoera ik kon het zo goed gebruiken.Toen kwam de afrekening ,ik had nu wel de standen doorgegeven ,in september 2017………RUIM 900 EURO BIJ BETALEN iets wat met een WIA uitkering van 1054 netto natuurlijk nooit lukt. We troffen een regeling 40 euro per maand etensgeld
  Ik onderging een nek hernia operatie,2 nieuwe schouders en 2 nieuwe knieën een voordeel veel tijd om na te denken
  Ik informeerde bij : 2 verschillende advocaten ,de ombudsman ,en verschillende energie bedrijven
  Allen kwamen tot dezelfde conclusie Ik was door overmacht tekort geschoten door de meterstanden niet tijdig door te geven
  Zij hadden zonder meterstanden NOOIT 400 euro moeten teruggeven ,al is het een schatting
  Zij hadden in het daaropvolgende jaar regelmatig aan moeten geven dat het maand bedrag helemaal niet toereikend was ,laat staan de 70 euro waarmee de verkoper mij ooit binnen haalde
  Natuurlijk ben ik na deze enorme teleurstelling gelijk overgegaan naar een andere leverancier maar moet nog steeds betalen
  Ik hoop dat energie direct zo coulant is het reeds betaalde bedrag terug te betalen
  Zo niet dan ben ik bereid op advies van de geraadpleegde en onbudsman samen met een aantal kranten die hebben toegezegdaanwezig te zijn een rechtzaak te beginnen
  Het is niet wat ik wil maar ik heb mijn geld zo hard nodig en voor de advocaat ben ik gelukkig verzekerd
  In afwachting van uw reactie verblijf ik [NAW-gegevens verwijderd, redactie Domotica.nl]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *