7 mogelijkheden van een Sonos speaker die je nog niet kende

Sonos speaker
Redactie

20 april 2017

2 thoughts on “7 mogelijkheden van een Sonos speaker die je nog niet kende

  1. Jullie bericht: “Sinds dit jaar biedt de Sonos speaker integratie met het stembestuurde Amazon Alexa. Op die manier kan je je speaker vragen om een specifiek nummer te draaien, je favoriete afspeellijst, het volume aan te passen en nog veel meer.”

    >> Volgens mij is dit niet helemaal correct en wordt zeker geen ondersteuning direct vanuit de speaker aangeboden. Ook via de ECHO of DOT van Amazon is dit niet beschikbaar. Wel wordt hier nog volop aan gewerkt. Wat bedoelen jullie hier precies?

    1. Sonos demonstreerde dit jaar integratie met Alexa. Maar je hebt gelijk, het is nog niet voor het publiek beschikbaar. Die nuance brengen we er in. Bedankt voor je bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *