Zeven slimme sloten die je kan bedienen met je smartphone

slimme sloten
Redactie

3 april 2017

3 thoughts on “Zeven slimme sloten die je kan bedienen met je smartphone

  1. Wij (www.dlocks.nl) zijn officieel dealer van NuKi en deze sloten zijn voor de particuliere gebruiker perfect. Je smartphone communiceert via bluetooth met de Nuki, waardoor je “sleutelloos” je deur kunt openen, ook zijn de sloten uitbreidbaar met een bridge waardoor je op afstand de deur kan beheren. Een ander voordeel aan de Nuki is dat het op vrijwel iedere bestaande deur kan een worden geïnstalleerd. Wij werken daarnaast ook met CES en zijn zeer tevreden over de degelijkheid van dit slot. Daarnaast biedt CES voor de zakelijke markt (eenvoudig te beheren) toegangsoplossingen.
    Wat jammer is aan de Danalock is dat het een aantal maanden geleden nog niet met android kon communiceren, daarnaast moet de cilinder vervangen worden (bij Nuki hoeft dit niet!) wanneer dit is opgelost is dit ook zeker een mooie deur oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *