Veranderingen zorg onderschat: “In 2025 heeft u geen arts meer nodig”

zorg
Redactie

20 december 2016

One thought on “Veranderingen zorg onderschat: “In 2025 heeft u geen arts meer nodig”

  1. Naar aanleiding van de uitspraak: “In 2025 heeft u geen arts meer nodig”

    Internationaal is deze vorm van disruptieve rethoriek ondertussen grotendeels uitgedoofd, vooral bij gebrek aan brede evidentie achter dergelijke uitspraken, en is men het er eerder over eens dat een samenwerkingsmodel tussen genetwerkte, intelligente technologie, zorgactoren, burgers en patiënten de toekomst zal uitmaken. Dat de manier van samenwerken voor de zorgactoren onderhevig zal zijn aan grote veranderingen lijdt geen twijfel, maar dit gebeurt best in een constructieve benadering.

    Afspraak in 2025 voor een foe or fact-check …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *