Panasonic wil installateur verleiden met ‘makkelijke’ warmtepomp

warmtepomp
Redactie

7 december 2016

One thought on “Panasonic wil installateur verleiden met ‘makkelijke’ warmtepomp

  1. Ik heb een panasonic 12 kw warmtepomp t-cap van de H-serie.
    De warmtepomp is eenvoudig te bedienen via mijn telefoon (evt ook op het toestel zelf) Het tapwater is ruim voldoende om met 5 personen te douchen, niet genoeg water dan warmt hij het water snel bij. Ik heb nu het gezin wat is gekrompen de temperatuur van de boiler verlaagt naar 48 graden en de delta t voor het opnieuw bijverwarmen op 5 graden afgesteld. Zakt de boiler temperatuur naar 43 graden dan gaat hij dus bijverwarmen. Het comfort in huis is toegenomen na de plaatsing, het is veel behaaglijker. En wat nog veel meer teld is dat hij het huis beduidend goedkoper verwarmt dan mijn oude nefitt HR ketel.
    De combinatie met 31 zonnepanelen maakt dat ik energie neutraal ben gaan wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *